Rekisteriseloste ja vastuunrajoitus

Rekisterin pitäjä

Von Kilvio Consulting Oy

Y-tunnus: 3236374-6

Rekisteriasioista vastaa asiakaspalvelumme.

Sähköposti: asiakaspalvelu@vkc.fi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää myös VKC:n markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

– Yhteystiedot: nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite

– Asiakassuhdetta koskevat tilaustiedot

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä tietoja siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisteröidyn asiakkaan oikeudet

Rekisteröidyllä asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisterissä olevat tiedot. Kun rekisteröity haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista sähköpostilla: asiakaspalvelu@vkc.fi.

Rekisteriin tallennetuilla asiakkailla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia varten. Suoramarkkinointikieltoa varten tulee olla yhteydessä rekisteriasioista vastaavaan VKC:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@vkc.fi.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä VKC:n työntekijöillä, jos he tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Vastuunrajoitus ja käyttöehdot

Von Kilvio Consulting Oy:n esittämät odotusarvot ja tuotto-odotuslaskelmat ovat arvioita. VKC ei ole vastuussa palvelun käytöstä aiheutuneista tappioista asiakkaalle. VKC ei voi taata vihjeissä mainittujen kertoimien saatavuutta kaikille tilaajille, sillä kertoimet voivat muuttua sattumanvaraisesti.

VKC pyrkii noudattamaan ilmoitettuja aikatauluja. Vihjeviestien lähetys ja muut aikataulutetut toimenpiteet saattavat kuitenkin viivästyä luvatuista ajoista.

Vihjepaketti on aina tilaajan henkilökohtainen. Sähköpostilla lähetettyjä vihjeitä, arvioita tai sanallisia perusteluita ei saa välittää eteenpäin. Väärinkäytös johtaa tilauksen katkaisemiseen, eikä maksettua vihjepalvelumaksua palauteta.

Jos jääkiekkokaudet jäävät kesken tai jätetään pelaamatta, vihjepalvelumaksu tullaan palauttamaan. Vihjepalvelumaksun palautuksen suuruus määräytyy pelaamatta jääneen ottelumäärän mukaan.